5 nemme måder at få dine kreative safter gå

Skrive en artikel betyder bare ikke at sætte ned tanker i ord og derefter skrive og skrive det. Du er nødt til at fange interessen for dine læsere og få dem til at holde på læsning. Hvis du vil sende dit budskab du nødt til at få opmærksomhed af læseren og have en klar forståelse af deres interesse og pirre deres nysgerrighed.

Den vigtigste ingrediens i bagning op en artikel er en stor dosis af kreativitet. Mens kreativitet kan komme naturligt til mange mennesker, nogle bliver bare i en blok eller noget i den retning, der kan køre nogen skøre. Mange forfattere har bogstaveligt talt splittet deres hår ud når de får forfattere blok og kan bare ikke synes at få deres kreative safter flyder.

Sætte ord i billeder i læsere sind er en kunst. En klar og skarp skildring kræver en vis flair, at kun kreativitet kan give. Lignelser og metaforer hjælpe en masse, men den måde, hvorpå en artikel bliver sammenflettet ord for ord, sætning for sætning derefter afsnit for afsnit i en hel artikel udvikler essensen af artiklen.

Så bare hvad skal du gøre, når noget kommer til at tænke? Der er ingen surefire måder at få perfekte ideerne men nemme måder at få dine kreative safter flyder. Ingen kan garantere dig for at have den perfekte tankegang, men mange metoder kan støtte dig i at nå dette sindstilstand. Her er fem nemme måder at.

1) holde en dagbog eller en kladde med dig altid. Ideer kan være udløst af noget, du kan høre, se eller lugte. Sanserne er din radar til at finde gode ideer. Skrive dem alle i en kladde og holde det med dig for fremtidig reference. Du kan også skrive ned noget, at du har læst eller hørt, nogens ideer kunne anvendes til at udvikle dine egne ideer, og det er ikke at stjæle. Husk, at ideer og kreativitet kan komme fra hvor som helst; Det er udviklingen af den idé, der gør det unikt.

2) slappe af og tage tid til at sortere ting. En rodet sind kan ikke oprette nogen plads for nye ideer. Alle skal have en klar mening, hvis man ønsker at have deres kreativitet i fuld fart. Slippe af med alle forhindringer, der kan være en hindring for din kreativitet. Hvis du er generet af noget, kan ikke du tvinge din hjerne til at holde fokus.

Prøv at slappe af hver gang, du kan og tænke på dine oplevelser og interaktion med andre. Dine erfaringer er, hvad forme din tankegang og dine udtalelser, hvilket kan afspejles på dine skriverier. Forsøge at opdage dig selv, finde ud af, hvad der udløser dine følelser. Oplev hvad inspirerer dig og hvad flåter du. Du kan bruge disse følelser til at hjælpe dig med at udtrykke dig selv og dine ideer med dette du kan vokse kreativt.

3) skabe en arbejdsplads, der kan inspirere din kreativitet. Din arbejdsplads kan være ganske en hindring, hvis det gør du føler dig lykkelig eller afslappet. Kreativitet kommer af at være i en god sindstilstand og en rodet op arbejdsplads, der forårsager distraktion vil ikke være befordrende i fyres op din kreative flow.

Omgiv din arbejdsplads med objekter, der gør dig glad og afslappet. Du kan sætte op billeder, eller dufte, genstande, der inspirerer, eller noget, der kan få din kreativitet cranking. Et rent og godt organiseret arbejdsplads også rids af distraktioner og uønskede hindringer. Med en god arbejdsplads, kan du arbejde i fred og aldrig mærke tid forbi.

4) sætte stemning. Indstilling stemningen kræver, at du bare gå med øjeblikket eller for at få dig selv til at føle, hvad der gør dit sind fungerer bedst. At finde ud af hvad der gør dig kunne tick hjælpe dig med at finde måder at få dine kreative safter flyder. Indstille tempo og tempo for dit humør og alt andet vil følge.

Der er mange måder at sætte stemning. Nogle forfattere har været kendt for at bruge alkohol, en lille tår vin at vække fantasi. Nogle ønsker nogle stemningsmusik, mens andre lade belysning af miljøet skabe stemningen.

5) gå på en weekend og bare gøre noget, i modsætning til crazy. At lade dig selv gå og have det sjovt producerer adrenalin, der kan gøre din fantasi gå wild. Tage et eventyr eller en højtidelig vandretur. Hvad det er der er usædvanligt fra din daglige rutine kan tage rut ud af din tidsplan. På ingen tid overhovedet, vil din kreativitet gøre brug af denne erfaring og få din fantasi til at gå på overdrive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.