De tætte forbindelser af Vancouver og Hong Kong

Siden årtier fastholder Canada og Hong Kong en tæt samt lang stående handel og økonomiske forhold. Det socio-økonomiske og handelsmæssige forhold mellem Canada og Hongkong kan spores tilbage til 1928, da Canada dannet sin generalkonsulat i Hong Kong, i Exchange bygning, på Pedder gaden. Faktisk, Canada betragtes som en af de største handelspartnere i Hong Kong. Det anslås, at mere end 150 canadiske virksomheder opererer i Hong Kong, som omfatter virksomheder med speciale i informationsteknologi, byggeri og teknik, finansielle tjenesteydelser og forsikring samt formidlende tjenester.

Bortset fra dette, er mere end 450 canadiske business virksomheder repræsenteret af agenter, distributører og joint venture-partnere, som igen har ført til dannelsen af det største canadiske oversøiske erhvervslivet i Asien. Bank of Montreal, Crown livsforsikring, Air Canada og Manulife, er blot få blandt mange af de førende samt blomstrende canadiske business virksomheder, der gennemfører deres forretningsfunktioner i Hong Kong. Ifølge visse poster var omsætningen som følge af økonomisk partnerskab mellem Hong Kong og Canada C 5,6 milliarder dollars i 2006. Kort sagt, det har været tegnede sig, mere end 2, 50.000 borgere fra Canada lykkeligt opholde sig og arbejde i Hong Kong. I virkeligheden, med mere end 1.200 medlemmer anses Hong Kong’s canadiske Chamber of Commerce den største uden for Canada.

Indbygget, mange mennesker fra Hongkong også live og gennemføre deres forretninger i Canada, især i canadiske områder som Vancouver, Toronto og Richmond. Tæt samt stærke forholdet mellem Hongkong og canadiske byer, særlig Vancouver, har ført til livlig økonomisk partnerskab mellem to nationer. Både Hong Kong og British Columbia anses gateways. Da Hong Kong fungerer som gateway til Asien, fungerer Vancouver som gateway til asiatiske business virksomheder at få adgang til de trendy markeder i Nordamerika. De tætte forbindelser af Canada og Hong Kong er yderligere underbygget af Canadas støtte af forbindelse udviklet af Hong Kong, ‘ét land, to systemer,’ som igen er inkarneret i grundloven. Fraser Institute, baseret i Vancouver, har desuden konsekvent rangeret Hong Kong som verdens frieste økonomi, og at også for næsten 13 år.

Hong Kong og Canada ikke kun fastholder et tæt forhold i såvel økonomiske som handelsmæssige, men også i skolegang og uddannelse. For eksempel, ifølge visse poster, en ud af fem studerende fra Hongkong foretrækker at bo og studere i Canada. Desuden, mange studerende fra Canada også studere i Hong Kong, hvis beviser er det store antal canadiske internationale skoler, der opererer i Hong Kong. Dette har igen hjulpet med at styrke forholdet mellem personer Hong Kong og Canada. Skolegang og uddannelse bevare Hong Kong og Canada også en tæt forhold i sektorer såsom byggeri og fødevarer produktionsområder.

Forstå betydningen af det nære forhold af Vancouver og Hong Kong, opererer i dag mange flyselskaber praktisk samt budget flyvninger mellem Hongkong og Vancouver. Som en af de fremtrædende flyselskaber er Oasis Hong Kong, der betragtes som først til at indtaste budget flyselskab sektor. Med seks direkte returflyvninger fra Vancouver til Hong Kong er Oasis Hong Kong’s primære formål at bygge bro over afstanden mellem Hong Kong og Canada, hvorved for øget turisme samt handel og handel mellem disse to store fantastiske Centre. Oasis Hongkong opererer flyvninger til Hong Kong fra Vancouver og London i UK. En specialitet af dette flyselskab er, at det giver upåklagelig aftager tjenester kombineret med høj grad af komfort og som også til billige priser. Næsten alle fremragende faciliteter er til rådighed under din rejse fra Vancouver til Hong Kong, såsom, komfortable sæder, personlige ryglænet tv og to ekstra lækre måltider, med et udvalg af vestlige eller asiatiske stilarter. Yderligere, Oasis Hong Kong for nylig erklæret, at det giver muligheder for kid, i alderen 11 eller yngre, til at rejse når ledsaget af en støtteberettiget voksen. Dog skal bookinger foretages inden for en fastsat periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.