Hårdttræ gulv rengøringsmidler

Typen af træ gulv har du vil fastlægge typen af gulv renere, du skal bruge. Det er meget vigtigt, du vælger den rigtige renere, fordi forkert kan forårsage permanent skade til dine trægulve. Hvis du er usikker på typen af træ gulv du har er der et par enkle måder du kan teste det at finde ud af. Mest sandsynligt har dit gulv enten en voks eller overflade finish.

Hvad du skal gøre er at finde en inconspicuous område af dit gulv til at teste, normalt et i et hjørne af et rum. Anvende 2 dråber af vand direkte på gulvet. Hvis hvide pletter vises under dit falder inden for ti minutter har dit gulv en voks finish. Hvis de spaertræ.dk hvide pletter ikke vises, du sandsynligvis have en overflade finish gulvet, være sikker på tage en mønt og ridse overfladen af træet. Hvis det ikke ridser kan så du være sikker på at din gulvbelægning har en overfladefinish. Flere detaljer kan findes på

Rengøringsmidler til trægulve med en voks-Finish

Du skal støv moppe og vakuum jævnligt, normalt en gang om ugen. Du vil også polere gulvet hver nu og igen for at holde det skinnende. Til sidst raspning vil ikke være nok til at skinne på gulvet, det er når du ved det er tid til en voksning. Før voksning, rense hele gulvet med en renere lavet specielt til din type af hårdttræ. Anvender voks jævnt på tværs af hele området og når det er tørt buff ud. Du bør kun nødt til at vokse dit gulv en gang eller to gange om året.

Rengøringsmidler til trægulve med en overfladefinish

Feje og støvsuge dit gulv regelmæssigt. Aldrig bruge voks på en overfladefinish sal. Brug i stedet en overfladefinish til recoat en kedelig træ gulv. Afhængigt af mængden af trafik på gulvet skal du anvende finish hvert par måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.