Hvad er en Business Broker

En business broker er mellemled mellem køber og en sælger af en virksomhed. I de fleste tilfælde repræsenterer en virksomhed mægler sælger i salg af en virksomhed. Det påhviler Företagsmäklare at finde kvalificerede købere til deres kunder.

En business broker er svarende til en ejendomsmægler, der sælger boliger og tjener en Kommission. Men i stedet for at sælge boligen, Företagsmäklare specialiserer sig i at sælge små og midten størrelse virksomheder–alt fra din lokale pizza parlor, tørre rengøringsmidler og dagligvarebutik til større virksomheder, såsom fremstilling og engrossalg & distribution selskaber.

En business broker forbinder mennesker, der søger for at sælge en forretning med folk, der ønsker at købe en virksomhed, og hjælper dem med at fuldføre transaktionen. I de fleste tilfælde er en business broker involveret fra dag et indtil den faktiske lukning af virksomheden. Business mæglere ansvar er at være mellemled mellem køber, sælger, udlejere og advokater og sørg for det er en glat proces.

Mæglere levere mange fordele for både købere og sælgere. For eksempel fordel sælgere, fordi de ikke behøver at bruge tid og penge søger købere. Kvalificeret Företagsmäklare har adgang til folk, der er i markedet for at købe en virksomhed, og de ved, hvordan man kan tiltrække og skærmen potentielle købere langt hurtigere derefter gøre typiske virksomhedsejere. Hvis du ikke har tid til at markedsføre, sælge din egen virksomhed, kan det være en god ide at sidde med en lokal virksomhed mægler i dit område at diskutere repræsentere dig i salg af din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.