Hvordan man Profit fra søgemaskines højere konverteringsfrekvens med artikel Marketing

En sidst udgivne rapport på WebSideStory afslører, at søgemaskiner har en betydeligt højere konverteringsfrekvens end alle andre kilder. Organical og betalt programoversigter på alle søgemaskiner i summen er blevet sammenlignet med andre internetlinks. I denne undersøgelse til “internetlinks” hører bannere, affilierede links, pris sammenligning søgemaskiner og andre videresendelse links.

Ifølge undersøgelsen søgemaskiner opnå en gennemsnitlige omregningskurs på 2,3%. “Internet links” kommer på anden side kun på 0,69%. Dette resultat repræsenterer klart hvorfor søgemaskine markedsføring er så populær hos distribution parter ansvarlige.

Omregningssats på søgning maskiner bliver kun overgået af direkte side opkald herunder bogmærker med 4,23%. Den største konvertering effekt opnås ved at fra branding effekter og kunde slips. Besøgende, der har gemt webstedet på deres bogmærker eller kaldet hjemmesiden direkte i overensstemmelse hermed er garant for de højeste konverteringer, derfor bedst andelen mellem antallet af besøgende og gjort køb.

Hvilke fordele kan en få fra denne undersøgelse nu?

-Man kan bruge sine reklame-metoder betydeligt mere effektivt og modtager samtidig hurtigt en markant salgsfremgang. Betinget gennem reklame-fakturering sparede på for-effektive reklame-metoder også en profit stigning er man kan regne på.

-Gennem afskaffelse af-effektive reklame-metoder får den distribution ansvarlige mere tid til at koncentrere sig om de yderligere reklame-metoder som artikel distribution.

Ved siden af “standard” SEO reklame-metoder som betalte kampagner i Google Adwords, Yahoo Publisher Network eller andre PPC, artikel distribution er også meget effektiv.

Artiklen markedsføring kræver faktisk en lidt længere tid til forberedelse (forskning, skrivning, optimering af søgeord, korrekturlæsning, korrigere, distribution, osv.), men det er rentable under alle omstændigheder, så det er ikke kun gratis, men det tilbyder blandt andet den fordel, at dit websted vil blive bemærket inden for en kort tid, du får backlinks automatisk, dit omdømme vil blive forbedret, og din gratis og målrettet trafik vil stige.

Hvis du har brug for et bevis for, at artikel marketing værker, bare gøre lidt søgning på Google for “Ewen Chia”. Du vil få mere end 105,000 resultater. Han er ikke kun en respekteret offline marketing konsulent (i samarbejde med sin partner Jo Han Mok), men han er også kendt som nummer #1 i affiliate marketing i hele verden. Ewen betaler ikke meget opmærksom på om-side SEO, men fokuserer mere på artiklen markedsføring. Hvis du ønsker at vide hvordan han gjorde og hvordan du kan gøre det også, kan du straks få adgang til hans “Secret Affiliate Weapon”. Dette kan være en god investering for dig, som han over leverer hver gang. Hvis du bo på hans liste, får du yderligere oplysninger og gratis gaver, som du ikke vil finde andre steder. Med hans råd vil “how-to opstart mareridt” for alle, der ønsker at tjene penge på internettet (og ikke kun med affiliate marketing) komme til en ende. Han er en person, der bekymrer sig om sine medlemmer og abonnenter, og jeg anbefaler ham fra bunden af mit hjerte.

Min første oplevelse med artikel distribution var at distribuere en artikel alene steget min vigtigste steder PR rang fra 0 til 2 inden for 6 uger online, og jeg næsten glemte at nævne: en høj placering på mange søgemaskiner for et af vores vigtigste søgeord. Så er dette værd at alle den første tid i at tilslutte sig alle artiklen mapper ved at logge, aktivering af din konto, tilføjer et pseudonym og sender i din første artikel.

For at denne procedure anbefale jeg at bruge en artikel Submitter. Du udfylder blot navn, adresse, telefonnummer, osv. én gang mens du oprette programmet og så er det automatisk udfylder dine oplysninger hver gang når du anvender til din forfatter-konto på en ny mappe. Du behøver kun at vælge det korrekte land manuelt, men det er alt du skal gøre. Resten er bare “Klik”. Derefter skal du kigge efter artikel-register bekræftelses e-mail. Efter bekræftelse du er i stand til at logge ind på din nye konto, tilføje en pen-navnet og du er færdig. Du er nu klar til at sende i dine artikler.

Med en artikel Submitter alt du skal gøre indsætte dine artikler én gang og derefter resten blot “klikke” og vælge den rigtige kategori. Det er det. Selv om din “første run” kan tage lidt ekstra tid, vil din “anden kørsel” gå meget hurtigere. Det nu afhænger af din egen hastighed i “klikke” og vælge ifølge kategori men indsendelse hen til en bibliotek bør nu ske inden for et minut. Hvis du er hurtigere og når 2 pr. minut-> fint! 🙂

Som du ser, artikel distribution er ikke alt for kompliceret og er meget billig. Jeg anbefaler kun investere i en artikel Submitter. Hvis du ikke frygter det indledende arbejde, så vil du profit fra artikel distribution allerede efter en vis dage, fordi artiklen mapper får spidered af søgemaskinerne meget ofte, og de kan indeksere din nye artikel måske allerede inden for 1-3 dage!

Så alt du skal gøre er at begynde at skrive din første artikel. Hvis du siger nu: “Jeg kan ikke skrive” end jeg er sikker på, at du tænker den forkerte vej. Ændre din attitude. Jeg er sikker på, at du kan skrive! Forvent ikke at skrive en “perfekt” artikel for første gang. Det kan tage noget tid og nogle artikler, indtil du finder dine egne stile og alt bliver blødere og glattere. Så jeg anbefaler: begynde at skrive!

Det er alt! Giv dig selv en chance og du vil se, at det er nemmere at skrive, end du har tænkt på.

Hvis du har brug for bistand skriftligt, Søg rådgivning i søgemaskinerne. Der er mange gode artikler derude, der kan hjælpe dig. Så bare begynde at skrive og resten vil følge!

Fortælle verden, hvad du har at sige, og folk vil lytte. Være naturligt. Tage det roligt.

Ingen har til at skrive eller blive perfekte. Endnu en maskine er ikke perfekt, så der er ikke behov for reel perfektion. Forbedre din stile, forbedre din skriftligt, og endelig er at forbedre dine vaner. Thats alle jeg anbefale. BEGYND AT SKRIVE NU. Det er nemmere end du tror!

Held og lykke og megen sjov med artikel Skrivning og artikel distribution. Du vil profitere bredt fra det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.