iPod Video tilfælde – blevet den misundelse af alle iPod ejere

Lad os tale om dig i et minut. Huske den sidste gang du fortalte en person, du lige har mødt, kan du ikke rigtig lide følgende tendenser og at du er din egen person? Haha, det var sjovt. Men seriøst, det eneste problem med at være nogen (hvilket vil sige alle) der giver stor opmærksomhed til ydre fremtoning, som om det er utrolig vejledende for hvad der er på indersiden, ikke indrømme det. Jeg er ligeglad, hvis din skjorte har et lille fyr spille polo, verden industrier skelet, promo logo fra den sidste miljøkonferencen du var på, eller et billede af Trent Reznor; du forsøger at fortælle verden, som du vil have dem til at tro du er. Den dårlige nyhed er, at du gør det, den gode nyhed er, at du kan fortsætte med at gøre det med din iPod video sag.

Så hvad er du en scrappy nye executive? Godt ønsker du ikke din iPod sag til sammenstød med dine håndlavede fine italiensk læder daglige planner. Intet problem, gå med Incase læder Folio til Ipod. Dens sofistikerede og tilbyder fremragende beskyttelse.

At miste stilen af din Ipod slags genere dig? Du skal gå med Agent 18 VideoShield til 30G iPods. Dens super hård, som dens ikke gummi-hudtype, men hårdt hylstre. Den anden store ting ved dette er, at huset er utroligt tynd og næsten usynlig.

Er du en komplet vanvittige, som min ven Steve? Så er du sikkert nyde din iPod lige nu, men tænker, at dens bare et spørgsmål om tid, før du ødelægge det i et øjeblik af vanvid. Gå med Speck ToughSkin. Det tilbyder ultimative beskyttelse i iPod video tilfælde for dem, der virkelig sætter deres ting på prøve. Dens virkelig barsk og du behøver ikke at ændre en tøddel af din adfærd problemer.

Disse er blot et lille eksempel på forskellige iPod video tilfælde, der er derude. Der er nogle mange virksomheder, der udnytter (og komplimenterede) iPods’ popularitet, er du forpligtet til at finde noget at opfylde dine præcise behov og stil… fordi du er en person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.