Mere Om Elektriker: Juni 2020

Nu er disse samme elektrikere kan beundre deres arbejde, når de sidder på broen ’til næste år, venter på det næste job at ringe. Hvis du ser lige nord for Mid-Hudson-Broen og se, et andet sæt af lys over Hudson-Floden, vil du være at kigge på de nye LED-lys, der er blevet installeret af IBEW Lokale 363 Elektrikere på den Gangbro Over Hudson. Få klar selv om, du vil høre, det er en byrde, der pålægges virksomhederne, en enorm pris for hver kunde, og et udvalg af andre dårlige undskyldninger, alle designet til at forsøge at du jusify, hvorfor vi behøver ikke at licens el-installatører. Du er ikke længere nødt til at søge efter en billig elektriker Reservoir, med dårlig service. Da vi har lokale støtte i det arbejde, vi gør, forsøger vi at gengælde ved indkøb af vores produkter fra lokale virksomheder.

Svar Elektrikere er kendt for kvaliteten af sine el-arbejde. For k kontrollere, at deres værk indeholder materialer. Bare en lille reality check for dem af os, i Ulster County – den eneste Hudson Valley county, som ikke kræver, el-installatører, skal have en licens. Det værste elektrikere i Hudson Valley er et sted at gøre forretninger: i Ulster Amt Elektriske marked. Hudson Valley Arbejdskraft rapport er en kopi af et brev, skrevet af ingen andre end Boss Hog sig til en pro-licens lovgiver truer med straf for at gå imod partiskel. Nogle patienter rapport smerter i brystet og følelse, som om en tung vægt, er at trykke ned på deres bryst, afhængigt af den særlige tilstand.

penge og lort flyder tunge derude mod Medarbejderen Frit Valg Loven. Jeg hører, at der er mere end et par elektrikere, der er nervøse for, Orange og Dutchess, der kræver deres elektrikere skal have en licens, som er klar til at etablere butik i Ulster, fordi du kan “slippe af sted” med mere der. En elektriker er en fagmand, der er uddannet i opførelse og vedligeholdelse af elektriske systemer, hvad enten det er kommercielle eller beboelse. Vi er et full-service residential & commercial elektriker i Strongsville, der kan håndtere enhver type af reparation eller installation job, du måtte have. Men de 120 volt enhed kan ikke spilder meget strøm hvis det modsatte kredsløb bliver brugt af lys eller andre apparater på samme tid. Hans punch drunk magt turen kommer til en ende.

Den administrerende DIREKTØR for Home Depot har kaldt passage af den lovgivning, der ville gøre det lettere for de Amerikanske arbejdere til at organisere sig fagligt, “verdens ende, som vi kender det”. Får mig til at spekulere på om det er en god ting eller dårlig ting – hvis du kan acceptere, at deres version af, hvad verden skal se ud. Et godt værktøj taske også sikrer dig, at alle de nødvendige værktøjer til dit job vil komme i handy. Måske vores nye County Executive vil påvirke lovgiverne til endelig afstemning for at beskytte os – ligesom alle vores omkringliggende amter gøre lige nu. Afstemningen overvandt meget politiske arm twisting af den mand, kendt af mange som “Boss Hog”, Bill Steinhaus. Steinhaus er den stereotype gamle, crabby, tilbage bide, der kontrollerer politiker, at mennesker har vokset til at dispise så meget. Vi vil være at tilbringe lidt tid i denne weekend isolerende gulv og vægge af, at rummet for at se, om vi kan skabe en rimelig plads til at have vores vaskeri ud der.

For eksempel, hvis du får at vide, ejer af en virksomhed, han eller hun kan vælge at henvende dig først, hvis han eller hun ønsker at købe mere kontorplads. Billige personlig t-shirts er billig, www.3tilbudelektrikere.dk/varmepumpe/ og meget nyttigt i virksomhedens arrangementer såsom seminarer og udstillinger. Jeg afklaret elektricitet er en form af energi som varme, lyd og lys. Det virker bare for nemt for dem, der ikke er udsat for farer af elektricitet til at lege politik med den idé. 1-2% mere. Hvis du ønsker at føle sig ked af det for nogen, det er synd for den gennemsnitlige mennesker, der betaler på hver dollar, de gør, og kan ikke skjule løver andel i nogle husly.

Comments are Disabled