Online Surveys – Hvorfor tage Online Surveys?

Folk har profitering tager online undersøgelser. Betalt online undersøgelser er en ny trend især i feltet marketing forskning. Flere og flere virksomheder brug af tjenesteydelser fra specialiserede hjemmesider, der kan give en database med emner for panelet forskning.

Folk i disse databaser har online survey arbejdspladser, hvilket betyder, at de har oprettet en konto på en specialiseret website for at blive valgt til forskning undersøgelser og blive betalt for hver undersøgelse, de tager. Under online-undersøgelser kan være meget praktisk for mange grunde. Her er et par af dem:

Enhver kan gøre det

Online undersøgelser er ikke begrænset til mennesker inden for en bestemt aldersgruppe eller leve i et bestemt land. Du kan gøre det, uanset hvor gammel du er, og hvor du bor. Det er meget bekvemt for teenagere, der ikke har et job, nye mødre, der skal tage sig af deres børn eller for pensionister. Alt du skal gøre er at skabe en Pay Pal konto hvis du ikke har en endnu. Hvis du gør, kan du bruge den, du allerede har.

Du tjene nogle penge

For hver undersøgelse, som du tager, overføres en vis mængde penge i din Pay Pal konto. Du sandsynligvis gøre ikke en formue, men du kan tjene nogle ekstra penge med bare en lille smule arbejde.

Du arbejder hjemmefra

Med online-undersøgelser behøver du ikke at rejse til dit kontor hver dag, bære et jakkesæt og en slips og håndtere krævende chefer eller kolleger, uhøflig. Du kan arbejde hjemmefra i din pyjamas og uden at have nogen at komme i dit hår.

Alt er op til dig

Du kan bestemme, hvor mange undersøgelser du ønsker at tage hver måned og hvad er dine arbejdstider. Du kan sove sent hvis du ønsker at og arbejde om aftenen og du kan tage en pause hver gang du føler dig træt eller har noget andet at gøre. Du kan tage en ferie eller stoppe når som helst du ønsker.

Det er et rigtigt job

Online undersøgelser er noget virkeligt. De virksomheder, der bestiller disse undersøgelser virkelig ønsker at bygge noget baseret på dine udtalelser. De gør ikke det bare af nysgerrighed. Din mening vil virkelig bidrage til noget.

Det er nemt

Du behøver ikke at besvare kompliceret spørgsmål. Du nødt bare til at sige, hvad din mening er på visse aspekter. Hvad kunne være enklere end det?

Dens sjovt

Du er udvalgt til at være en del af en forskning panel baseret på dine specifikke karakteristika. Hvis de opfylder forskningsprofil, er du inviteret til at tage en undersøgelse. Dette betyder, at du vil besvare spørgsmål om ting, der er af interesse for dig og du kan have en god tid. Du kan også blive inviteret til interviews og fokusgrupper, som er endnu mere sjov og normalt bedre betalt.

Der er ingen fangst om online surveys. Du tjene nogle penge, at virksomheder er villige til at betale for at få nok respondenter. De vil være tilfreds at få deres forskning udført og du vil blive glad for at tjene nogle ekstra penge med meget lille indsats. Dette kan være en glimrende måde at tjene nogle ekstra penge hver måned eller måske gøre en fuld tid job for det arbejde fra hjemmet.

Du er velkommen til at besøge nogle af mine sites Paid Surveys og Online-undersøgelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.