Sådan giver du julegaven til manden, der har alt

De fleste kender frustrationen ved at skulle finde en gave til manden, der har alt. Når du spørger ham, hvad han ønsker sig, svarer han ”godt humør” eller noget andet i den stil. Det gør det bare overhovedet ikke nemmere at vælge noget, som han bliver glad for. Tværtimod. Men du kan bruge nogle andre metoder end bare at spørge ham, hvis du finder det helt umuligt at vælge en gave til ham. Hvis han ikke vil give nogle gaveønsker, er det et tydeligt udtryk for, at han ikke har noget, han sådan lige umiddelbart mangler. Derfor er det en god idé at tænke lidt ud af boksen. Hvis du mangler midlerne til at få de helt rigtige gaver i hus, kan du tage et kviklån.

Noget, der passer til hans interesser

Den gode gave kan meget mere end at blive brugt. Den viser nemlig også, at du er opmærksom på hans behov, og hvad han interesserer sig for. Derfor kan du nå rigtig langt, hvis du vælger en gave, der passer til en eller flere af hans interesser. Hvis han har benzin i blodet, kan du måske vælge noget, der har med han yndlingsmotorsport at gøre. Eventuelt en billet til et arrangement, hvor der bliver kørt ræs. Hvis han elsker naturen, er det måske en idé at give ham noget, han kan bruge ude i naturen. Den gamle kliché hedder sig, at det er tanken, der tæller. Det gør den også, når du giver gaver, fordi du viser, at du ved, hvad han kan lide.

En intern oplevelse

Selvom gaverne tit bliver vist frem, er det en relativt intim ting. Du giver en gave til et andet menneske, og det betyder, at det bare er jer to, der er en del af det. Det kan du bruge til din force, når skal finde en gave til manden, der har alt. Hvis I har haft en oplevelse, bare dig og ham, kan du give en gave, der er en henvisning til den oplevelse. Det får ham til at tænke tilbage på glade stunder, I har haft.

Comments are Disabled